Hej struktur

Ikon Hej Struktur

Empowering women isn’t just the right thing to do, it’s the smart thing to do. When women succeed, nations are more safe, more secure, and more prosperous.

- President Obama

Empower yourself

Empower yourself är en workshop i 6 delar som kommer ge dig ett helt nytt sätt att tänka kring pengar, tid och energi. Det du skapar under dessa tillfällen är en baseline som kommer ligga till grund för att du kan leva ett  tryggt liv avseende din ekonomi, fylla det med energi och lägga din tid på det som betyder mest.

För att uppnå dessa resultat kommer du göra olika individuella övningar som tillsammans breder ut sig som ett facit framför dig. Och du får hjälp att ta action på det som måste göras för att uppnå resultaten, steg – för – steg.

Vår vision

Att via vår utbildning och föreläsningar nå ut till så många kvinnor som möjligt och visa hur de kan skapa ett rikare liv.

Nuläge

Med hjälp av övningar skapar du dig ett nuläge av din ekonomi, din tid och vart du lägger din energi. Steg 1 är fullt av intressanta insikter!

Önskat läge

Vart vill du? Vilka är dina styrkor? Hur utnyttjar du dem för att ta dig dit du vill? Mejsla ut din vision, få fatt på dina drömmar och få ner dem i en vision board.

Ta sig dit

Action! Sätt planen för hur du når dina mål med de förutsättningar du har avseende pengar, tid, energi. När planen är satt garanterar jag att du kommer uppnå den snabbare än du först trodde. Eyes on the price och allt börjar rulla i din riktning!

Sagt om utbildningen från tidigare deltagare:

Ikon Hej Struktur

Kommande workshop/föreläsning

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Rulla till toppen